Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Karaloğlu: Kantinlerinde öğrenci sağlığını tehdit eden gıdalara izin yok

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, okul kantinlerinde öğrenci sağlığını tehdit eden gıdaların satışına müsaade edilmeyeceğini belirtti.2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının start almasıyla kutlanan 'İlköğretim Haftası', Bursa’da Öğretmen...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2014 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2014 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Karaloğlu: Kantinlerinde öğrenci sağlığını tehdit eden gıdalara izin yok
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, okul kantinlerinde öğrenci sağlığını tehdit eden gıdaların satışına müsaade edilmeyeceğini belirtti.

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının start almasıyla kutlanan 'İlköğretim Haftası', Bursa’da Öğretmen Mehmet Aras İlkokulu öğrencilerinin Vali Karaloğlu'nu Heykel'de ki makamında ziyaret etmesiyle başladı.

Heykel’de ki tarihi valilik binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Karaloğlu, "İnşallah yaz tatilini gönlünüzce gezip, eğlenerek, dinlenerek geçirmişsinizdir. Zinde gireceğiniz yeni öğretim yılında, umarım tüm öğrencilerimiz başarılı bir dönem geçirir. Yarının geleceği siz değerli yavrularımızın, ilköğretim haftasını en içten duygularımla kutluyorum" dedi.

Okul kantinlerinde öğrenci sağlığını tehdit eden gıdaların satışına müsaade edilmeyeceğinin bir kez daha altını çizen Karaloğlu, kendisini ziyaret eden öğrencilerle tek tek ilgilendi ve günün anısına öğrencilere hediyelerini verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.