Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Işın: Potansiyelimizi doğru değerlendirmemiz lazım

Ağrı Valisi Musa Işın, şehrin bir yol haritasına ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Sahip olduğumuz potansiyeli sistemli bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor." dedi.İstanbul’da Ağrı-Der ve Sancaktepe Ağrılılar Derneği’nin iki yarı...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Işın: Potansiyelimizi doğru değerlendirmemiz lazım
Ağrı Valisi Musa Işın, şehrin bir yol haritasına ihtiyacı olduğunu söyleyerek, "Sahip olduğumuz potansiyeli sistemli bir şekilde değerlendirmemiz gerekiyor." dedi.

İstanbul’da Ağrı-Der ve Sancaktepe Ağrılılar Derneği’nin iki yarı organizasyonunda Ağrılı iş adamları ile bir araya gelen Vali Musa ışın, "Ağrı’da görev yapıyor olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Nasip olursa sizlerle birlikte güzel hizmetler gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Temennim; buradan gittiğimde dualarla ayrılmamdır." diye konuştu.

Ağrı’nın bir yol haritasına ihtiyaç duyduğunu kaydeden Vali Işın sözlerine şöyle devam etti: "Her alanda ciddi potansiyele sahibiz. Bunların doğru kullanılması için bir master kalkınma planı oluşturmamız lazım. Böylece hangi sektörde yol alınması gerektiğini ve öncelikle atılacak adımları belirleyebiliriz. Bu konu ile ilgili bir çalışmamız var. Ama kaybedecek zamanımız da yok. Devlet olarak üstümüze ne düşüyorsa yapacağız. Hemşehrilerimizden de bu konuda katkı sunmalarını bekliyoruz. Ağrı’nın birlik beraberliğe ve insana yönelik yatırıma ihtiyacı var. Öncelikle eğitimsizliği yenmemiz lazım. Ağrı’da fiziki olarak çok iyi durumdayız. Ama fiziki değişimler tek başına eğitimin kalitesini artırmaya yetmiyor. Ağrı’da derslik başına düşen öğrenci sayısı ortalama 30 ve birçok ile göre daha iyi durumda. Ailelerimizin eğitime bakış açısı değişmeli ve gereken önemin verilmesi gerekiyor. Ataması yapılan öğretmenlerin en az 3 yıl aynı yerde görev yapması gerekiyor. Eğitimin önündeki engelleri ortadan kaldırmak ve sorunlarla topyekûn mücadele etmemiz lazım."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.