Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Işın, gençlerle bir araya geldi

Ağrı Valisi Musa Işın, özel bir restoranda üniversite öğrencileriyle sohbet etti.Vali Işın, “Gençlik toplumun dinamizmidir. Toplumun gelişmesinde ve ilerlemesindeki en önemli unsurlardan biridir. O yüzden gençliği, onların görüşlerini,...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 18:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 18:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Işın, gençlerle bir araya geldi
Ağrı Valisi Musa Işın, özel bir restoranda üniversite öğrencileriyle sohbet etti.

Vali Işın, “Gençlik toplumun dinamizmidir. Toplumun gelişmesinde ve ilerlemesindeki en önemli unsurlardan biridir. O yüzden gençliği, onların görüşlerini, beklentilerini önemsiyorum. Ve tabi manevi, ahlaki konularda iyi yetişmiş bir gençlik; daha duyarlı, daha medeni bir toplumun oluşmasında büyük bit rol oynar. Sizin hedefleriniz de insanı heyecanlandırıyor. Umarım hepiniz gelecekle ilgili hedeflerinizi gerçekleştirir ve ülkemize güzel hizmetlerde bulunursunuz.” diye konuştu.

Vali Işın, mevcut sorunların en kısa zamanda giderileceğini ve buraya vatandaşların daha güzel bir yaşam sürdürmeleri için hizmet etmeye geldiklerini belirtti.

Her fırsatta toplumun her kesimi ile bir araya gelmeye çalıştığını kaydeden Vali Işın, “Esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Kahvehanede vatandaşlarımızla oturup sohbet ediyoruz. Gittiğimiz her yerde bize derdini anlatmak isteyen hemşehrilerimizi dinliyoruz. Ev ziyaretlerimiz oluyor, bazen vatandaşımızı evimizde misafir ediyoruz. Bütün bunlar yapacağımız hizmetlerin şekillenmesini sağlıyor." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.