Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Hasan İpek: Bayramlar; neşe, sevinç ve dayanışma günleridir

Şırnak Valisi Hasan İpek, Kurban Bayramı mesajında bayramların neşe, sevinç ve dayanışma günleri olduğunu söyledi. Şırnak Valisi Hasan İpek, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Kutlayacak olduğumuz Kurban Bayramı da;...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2014 13:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2014 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Hasan İpek: Bayramlar; neşe, sevinç ve dayanışma günleridir
Şırnak Valisi Hasan İpek, Kurban Bayramı mesajında bayramların neşe, sevinç ve dayanışma günleri olduğunu söyledi.

Şırnak Valisi Hasan İpek, Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Kutlayacak olduğumuz Kurban Bayramı da; özünde yakınlaşmanın olduğu, sevgi ve muhabbetin, kardeşçe kucaklaşmanın, dayanışmanın ve millet olma şuurunun perçinleştiği çok müstesna dini günlerimizdendir. Bizler Bayramları, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Komşularımızı, akrabalarımızı, kapısının çalınmasını bekleyen kimsesizleri, fakirleri ziyaret ederek onlara sevgimizi göstermeli ve onlara Kurban Bayramı'nın anlamına uygun yardımlarda bulunmalıyız.” diye ifade etti.

Vali İpek yazılı mesajında şunları söyledi: “Değerli Şırnaklılar; Çözüm Süreci ile beraber ülkemizde, bölgemizde bilhassa ilimizde, çok uzun zaman boyunca hep istenen ve özlemi duyulan bir huzur ortamı hâkim oldu. Bu huzur ortamının sürmesi, bizlerin en büyük temennisidir. Bu nedenle huzur bozuculara fırsat vermemeli ve onların oyunlarını birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bozmalıyız. Kurban Bayramının ilimiz, ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için birlik, beraberlik, kardeşlik ile hoşgörü ve barış duygularının daha da güçlenmesine vesile olmasını ve bayramlarda ortaya çıkan kardeşlik ruhunun, dayanışma ve yardımlaşmanın, bütün bir yıla yayılmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Şırnaklı hemşerilerimizin, milletimizin ve İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutluyorum. Mübarek Kurban Bayramı'nın karşılıklı saygı ve hoşgörü ortamında geçmesini diler, selam ve saygılarımı sunarım.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.