Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Cirit, hasta ziyareti yaptı başsağlığı diledi, gönül aldı

Artvin Valisi Kemal Cirit, İl Müftüsü Kemal Uçkan ile birlikte hasta ziyareti yaptı ve iki ayrı kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.İlk olarak eski şehirlerarası terminal alanında yapımı devam eden alışveriş...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 20:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 20:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Cirit, hasta ziyareti yaptı başsağlığı diledi, gönül aldı
Artvin Valisi Kemal Cirit, İl Müftüsü Kemal Uçkan ile birlikte hasta ziyareti yaptı ve iki ayrı kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı diledi.


İlk olarak eski şehirlerarası terminal alanında yapımı devam eden alışveriş merkezi inşaatından ağır yaralanan lise öğrencisinin sağlık durumu ile ilgi bilgi almak üzere Artvin Devlet Hastanesi'ne giden Vali Cirit, burada gencin yakınları ve hastane başhekimi ile görüştü. Ardından Fıstıklı köyü mevkiinde yaklaşık 500 metrelik uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybeden Mustafa Arslan’ın babası Yeni Merkez Cami İmam-Hatibi Abdulrezzak Arslan’ın yanına giden Vali Cirit, başsağlığı diledi. Daha sonra Yenimahalle mevkiinde bir kamyonetin yaklaşık 100 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Furkan Eksilmez’in ailesiyle evinde görüştü. Kazada aynı araçta bulunan anne Ayşe Eksilmez’e başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Cirit, son bir hafta içerisinde ilde meydana gelen olaylardan bütün Artvinliler gibi kendisinin de büyük üzüntü duyduğunu ve bu tür vakaların bir daha yaşanmamasını temenni ettiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.