Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Büyük, Suriyeli çocukların eğitim gördüğü okulu ziyaret etti

Adana Valisi Mustafa Büyük, Çukurova Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Suriyeli öğrencilerin de eğitim gördüğü Mehmet Zahit Kotku İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti. Vali Büyük, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile Milli Eğitim Müdürlüğü...

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Büyük, Suriyeli çocukların eğitim gördüğü okulu ziyaret etti
Adana Valisi Mustafa Büyük, Çukurova Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Suriyeli öğrencilerin de eğitim gördüğü Mehmet Zahit Kotku İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Vali Büyük, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ile Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin de hazır bulunduğu ziyarette Suriyeli öğrencilerin şarkı ve ilahileriyle karşılandı. Büyük, 39 Suriyeli öğretmen tarafından eğitilen Suriyeli çocukların ders kitaplarını inceledi.

Çukurova Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Recep Yörür ile Mehmet Zahit Kotku İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Metin’den okulların durumu hakkında bilgi alan Vali Büyük, eksiklikleri süratle gidermeye ve öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya hazır olduklarını söyledi. Büyük, Suriye’deki savaşın bir an önce bitmesini temenni etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.