Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Büyük, Pozantı’da incelemede bulundu

Görevine yeni başlayan Pozantı Kaymakamı Bilal Özkan’ı ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, Adana’nın hak ettiği ölçüde gelişip, kalkınmasına ve vatandaşın sorunlarının çözümüne yönelik mesajlar verdi.Vali Mustafa Büyük, görevine...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2014 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2014 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Büyük, Pozantı’da incelemede bulundu
Görevine yeni başlayan Pozantı Kaymakamı Bilal Özkan’ı ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, Adana’nın hak ettiği ölçüde gelişip, kalkınmasına ve vatandaşın sorunlarının çözümüne yönelik mesajlar verdi.

Vali Mustafa Büyük, görevine yeni başlayan Pozantı Kaymakamı Bilal Özkan’a hayırlı olsun temennisinde bulunmak üzere gittiği Pozantı’da vatandaşlarla bir araya geldi ve çeşitli incelemelerde bulundu.

İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Bulut, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Vali Büyük, Kaymakam Özkan’a, yeni görevinde başarılar diledi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları ile odalar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin hazır bulunduğu ziyarette ilçenin genel durumu hakkında bilgi alan Vali Büyük, Adana’nın tüm ilçeleri ile birlikte kalkınması amacıyla işbirliği içinde olacaklarını vurguladı. Vali Büyük, “yerel yöneticilerimize, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimize ve vatandaşlarımıza kapımız daima açık. Vatandaşın bizlere ilettikleri sorunları çözümlemek, dile getirilen talepleri imkânlar özlüsünde yerine getirmek bizlerin asli görevidir.” dedi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Mustafa Büyük, ilçe merkezindeki gezi ve ziyaretleri boyunca, kendisine iletilen talep ve beklentileri dinledi. Temasları sırasında yaptığı değerlendirmede, Adana’nın tüm ilçelerinin ayrı ayrı doğal, ekonomik, tarihi ve kültürel zenginliği bünyesinde barındırdığına dikkat çeken Vali Büyük, “İlçelerimizin gelişip kalkınmasının yolu, sahip oldukları potansiyelin layıkıyla değerlendirilmesinden geçiyor. Gittiğimiz tüm ilçelerimizde gördüğümüz farklı zenginlikleri hak ettiği ölçüde değerlendirmek hedefinde kararlılıkla ilerleyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Vali Mustafa Büyük, esnaf ve vatandaşları ziyaretinin ardından, Çukurova Üniversitesi Pozantı Meslek Yüksek Okulu’nda incelemelerde bulundu. Öğrencilerle bir süre sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektiren Vali Büyük, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dilek Say’dan ayrıntılı bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.