Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Büyük, Dağlıoğlu Mahallesi’nde incelemede bulundu

Vali Mustafa Büyük, Şehit Mehmet Ali Aslan Polis Merkezi, Dağlıoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Özel Güney Adana Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.    İlk olarak Polis Merkezi’ni Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ve İl Emniyet...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2014 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2014 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Büyük, Dağlıoğlu Mahallesi’nde incelemede bulundu
Vali Mustafa Büyük, Şehit Mehmet Ali Aslan Polis Merkezi, Dağlıoğlu Aile Sağlığı Merkezi ve Özel Güney Adana Hastanesi’nde incelemelerde bulundu.

    İlk olarak Polis Merkezi’ni Seyhan Kaymakamı Ahmet Okur ve İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile birlikte ziyaret eden Vali Mustafa Büyük, daha sonra Dağlıoğlu Aile Sağlığı Merkezi’ni gezdi. Burada doktorlar ile görüşen Vali Büyük, hekimliğin zor bir meslek olmasının yanında, insanlara da bir o kadar faydalı bir meslek olduğunu söyledi.

    Eğitim ve sağlık hizmetleri gibi en temel insan haklarının vatandaşa iyi bir şeklide verilebilmesi için tüm kurumların görevini yaptığını vurgulayan Vali Büyük, "Kamu görevlilerimiz hangi sorunlarla karşılaşırsa karşılaşsın, vatandaşa hizmet noktasında görevlerini iyi şekilde yapmaya devam edeceklerdir. Tüm kamu görevlilerimize bugüne kadar yaptığı hizmetten dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

    Vali Büyük, Dağlıoğlu Mahallesi’nde esnafları da ziyaret ederek sorunlarını dinleyip, vatandaşlar ile sohbet etti.

    Daha sonra Şehit Mehmet Ali Aslan Polis Merkezi’nde polislerle yemekte bir araya gelen Vali Mustafa Büyük, yemeğin ardından Özel Güney Adana Hastanesi’ni ziyaret ederek yetkililerden bilgi alıp, hastalara Allah’tan acil şifalar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.