Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Altıparmak'tan bayram mesajı

Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıl dönümü dolayısıyla yazılı kutlama mesajı yayımladı.Vali Altıparmak mesajında, "Bugün milletçe Cumhuriyetimizin ilanının 90. yıl dönümünü büyük mutluluk ve heyecanla...

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2013 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2013 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vali Altıparmak'tan bayram mesajı
Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Cumhuriyet Bayramı'nın 90. yıl dönümü dolayısıyla yazılı kutlama mesajı yayımladı.

Vali Altıparmak mesajında, "Bugün milletçe Cumhuriyetimizin ilanının 90. yıl dönümünü büyük mutluluk ve heyecanla Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Dadaşlar diyarı Erzurum'da kutlamanın kıvancı içindeyiz. Aynı zamanda tüm Türkiyemizde olduğu gibi güzel ilimiz Erzurum’da da bugünü huzur ve güven içinde kutlamanın onurunu yaşıyoruz." dedi.

29 Ekim'in çağdaş anlamda bir devletin temel taşlarının yerine konulduğu, ulusun kenetlenerek verdiği bir ölüm kalım, onur, haysiyet ve namus mücadelesi sonunda kazanılmış eşsiz bir zafer olduğunu kaydeden Altıparmak, sözlerine şöyle devam etti: "Büyük Önder Atatürk’ün söylediği gibi 'Bugün hepimize düşen ortak görev ulusal değerlere, bilince, Cumhuriyet'e sahip çıkmak, Çanakkale’yi, Kurtuluş Savaşı'nı kazanan ruhu korumak ve bu bilinci gelecek kuşaklara aktarmaktır. Türk milleti dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliğiyle aydınlık yarınlara el ele, gönül gönüle güçlü biçimde yürüyecektir.' ’Bu duygularla Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 90. yıl dönümümde herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk ve silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin manevi huzurlarında saygıyla eğiliyor, hepinize Cumhuriyet coşkusu ve heyecanı içinde saygılarımı sunuyorum."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.