Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uygulamalı girişimcilik eğitimine katılanlar sertifikalarını aldı

Çanakkale'de düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılanlara sertifikaları verildi.Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale İŞKUR ve KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü’nün işbirliği ile düzenlenen 13'üncü Uygulamalı Girişimcilik...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2014 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2014 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uygulamalı girişimcilik eğitimine katılanlar sertifikalarını aldı
Çanakkale'de düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılanlara sertifikaları verildi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, Çanakkale İŞKUR ve KOSGEB Çanakkale Müdürlüğü’nün işbirliği ile düzenlenen 13'üncü Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılanlara sertifikaları verildi. Mezun olanlara ÇTSO Kongre Fuar Merkezi İçdaş Salonu’nda sertifikalarının verildiği törene, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Güven Barış Yüksel, İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan, Çanakkale KOSGEB Müdürü Erdoğan Yüksel, girişimcilik uzmanı eğitimci Barış Göker ve ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal katıldılar. Eğitimlere katılmak üzere başvuru yapan 138 kişi arasında çekilen kurada kazanan 24 kişi, 11-21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimin sonunda sertifikalarını aldılar.

ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Güven Barış Yüksel, törene katılanlara hitaben yaptığı konuşmada, Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Girişimcilik Eğitimlerini 2012’den bu yana düzenli olarak sürdürdüğünü ve yoğun bir ilgi gördüğünü ifade etti. Son eğitim programı ile birlikte 400’e yakın girişimci adayını ekonomiye kazandırdıklarını vurgulayan Güven Barış Yüksel, ÇTSO’nun girişimcilerin her zaman yanında olduğunu belirterek, "Sizler şanslı bir dönemde eğitim alıyorsunuz çünkü KOSGEB girişimcilere önemli destekler veriyorlar. Çanakkale’nin bu üç kurumu da bir araya gelerek eğitimleri istikrarlı bir şekilde sürdürüyor." şeklinde konuştu.

Daha sonra sertifika takdim törenine geçildi. Girişimci adaylarına ilk sertifikaları törene katılanların elinden aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.