Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uygulamalı Çukurova Tarım Fuarı ÇUKOBİRLİK’te yapılacak

Adana ve Mersin bölgesinde Kapalı Sergi ve Uygulamalı Tarım Alanı Projesi’ni hayata geçiren Çukurova Tarım Fuarı, 16 – 20 Eylül tarihleri arasında ÇUKOBİRLİK’te gerçekleştirilecek. Bu yıl ilk kez Adana – Mersin lokasyonunda düzenlenecek...

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2015 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2015 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uygulamalı Çukurova Tarım Fuarı ÇUKOBİRLİK’te yapılacak
Adana ve Mersin bölgesinde Kapalı Sergi ve Uygulamalı Tarım Alanı Projesi’ni hayata geçiren Çukurova Tarım Fuarı, 16 – 20 Eylül tarihleri arasında ÇUKOBİRLİK’te gerçekleştirilecek.

Bu yıl ilk kez Adana – Mersin lokasyonunda düzenlenecek Çukurova Tarım Fuarı’nda, Türkiye’de daha önce yapılmayan Kapalı Sergi ve Uygulamasını hayata geçirilecek. Bu projeyi hayata geçirmeye hazırlanan ELKA Fuarcılık Genel Müdürü Bülent Yamaç, “Çukurova tarım sektörünün her daim önde gelen, ülke ekonomisinde önemli payı olan bir bölgedir. Bu yüzden Çukurova tarım sektörünün kaçırılmayacak fırsatlar penceresidir. Çukurova Tarım Fuarı ile 5 duyuya hitap eden bir fuar düzenleyeceğiz. Fuarımız için ÇUKOBİRLİK Entegre Tesisleri’ni seçtik. 22 bin metrekare kapalı alanımız var ve önünde de 80 dönüm uygulama tarlamız mevcut. Uygulama tarlasına çok değişik tarım ürünlerin ekimlerini gerçekleştiriyoruz. Fuarın ilk gününden son gününe kadar da pek çok tarım alet ve ekipmanlarını, mekanizasyonun çalışma şekillerini ve sistemini bu 80 dönüm alanda gelen ziyaretçilerimize göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Çukurova Tarım Fuarı’na 250 firmanın ve özellikle Adana ve Mersin başta olmak üzere Türkiye’nin her bölgesinden 50 bin çiftçinin katılması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.