Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uydu alıcılarını güncellettirmek için sıraya girdiler

Vatandaşlar bugün Ramazan ayında pide kuyruğuna girer gibi televizyon tamircileri önünde sıraya girip uydu alıcılarını güncelletmek için saatlerce sırada bekledi. Elektronik tamircileri frekans ayarlaması için cihaz başına 10 TL alıyor.Samsun’un...

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2014 20:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2014 20:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Vatandaşlar bugün Ramazan ayında pide kuyruğuna girer gibi televizyon tamircileri önünde sıraya girip uydu alıcılarını güncelletmek için saatlerce sırada bekledi. Elektronik tamircileri frekans ayarlaması için cihaz başına 10 TL alıyor.

Samsun’un Terme ilçesinde Türksat 4A uydusunun devreye girmesi ile birlikte birçok kişi, değişen uydu frekanslarının ayarlanması için televizyon tamircilerine akın etti. Cihazlarına güncelleme yaptırmak isteyen vatandaşlar tamircilerin önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Vatandaş yapılan uydu değişikliği sebebiyle cihazlarına yeni frekans yüklemek için televizyon tamircilerine akın etti. Müşteriden gelen taleplerine yetişmeye çalışan esnaflar durumdan oldukça memnun. 10 TL ücret karşılığında güncellenen uydu alıcılarını almak için bekleyen vatandaşlar, dükkanlar önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.