Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünye’de 90. yıl coşkusu

Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıl dönümü Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşkuyla kutlandı.Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Mehmet Metin Dermut ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, tören alanında okulların,...

Haber Giriş Tarihi: 29.10.2013 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 29.10.2013 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünye’de 90. yıl coşkusu
Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıl dönümü Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Mehmet Metin Dermut ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, tören alanında okulların, askeri birliklerin teşekküllerin ve halkın bayramını kutladı. Kutlamanın ardından İstiklal Marşı okundu. Programda konuşma yapan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, “Büyük milletimizin tarihindeki en önemli başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin 90. yılını kutluyoruz. Bu büyük günde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü ve onun kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz. Cumhuriyet geçmişten geleceğe uzanan gönüllü bir beraberliktir.” dedi.

Konuşmanın ardından Puset Polvan Ortaokulu ve Yüceler Yatılı Bölge Okulu halk oyunları ekibi hazırladıkları gösteriyi sundu. Daha sonra Orta Çarşı Grubu tarafından çeşitli etkinlikler yapıldı. Tören geçişi, törene katılan okullar ve sivil toplum kuruluşlarının araç, bayrak ve flamaları ile yetkililerinin kortej eşliğinde yürüyüşü gerçekleşti. Daha sonra tören komutanı, bayrak grubu, okullar, Mustafa Rakım Anadolu Lisesi bandosu eşliğinde tören geçişi ile program son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.