Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünye'de 17-25 Aralık protestosu

Ordu'nun Ünye ilçesinde bir grup üniversite öğrencisi ve vatandaş 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının üzerinin kapatılmasını protesto etti. Ünye Devlet Hastanesi yakınından başlayarak Ünye’nin merkezine kadar yaklaşık...

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2014 17:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2014 17:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünye'de 17-25 Aralık protestosu
Ordu'nun Ünye ilçesinde bir grup üniversite öğrencisi ve vatandaş 17-25 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasının üzerinin kapatılmasını protesto etti. Ünye Devlet Hastanesi yakınından başlayarak Ünye’nin merkezine kadar yaklaşık 3-4 kilometre sahilde ellerinde “Sizin çocuklarınız çalıyor, bizim çocuklarımız ölüyor”, “Birleşik Haziran Hareketi”, “17-25 Aralık Yolsuzluk Haftası” yazılı pankartlarla yürüyüş yapan grup, Cumhuriyet Meydanı’nda eylemine devam etti.

Grup eyleminde “Zam, zulüm, işkence işte AKP” , “Emekçiye değil, hırsızlara barikat” , “Faşizme karşı omuz omuza” , “Hırsız var” , “Sizin çocuklarınız çalıyor, bizim çocuklarımız ölüyor” “Birleşik Haziran Hareketi” , “17-25 Aralık Yolsuzluk Haftası” şeklinde slogan attı.

“KENDİLERİNİ DEV AYNASINDA GÖREN HOKKABAZLAR”

Grup adına açıklama yapan üniversite öğrencisi Ahmet Aydın, “Bugün günlerden yolsuzluk, bugün günlerden hırsızlık, bugün günlerden rantçılık, yandaşçılık. Her gün hükümetin yolsuzluğu, yandaşçılığı ve keyfi uygulamalarıyla karşı karşıyayız. Eskiden devletin partisi vardı. Şimdi ise AKP’nin devleti var. Bu faşizmle ben ne dersem o olur, benim yandaşım nasıl isterse o olur mantığında. Ancak şunu iyi bilsinler. Artık bütün namussuzlukları ortada ve artık halk tarafından meşruluğu kalmadı. Bu çürümüş düzeni yıkacağız. Yıkılmaya mahkûmdur." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.