Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünver: Halk istedi, aday oldum

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde halktan gelen yoğun istek sonucunda AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptığını açıkladı.Belediye...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2013 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2013 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünver: Halk istedi, aday oldum
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde halktan gelen yoğun istek sonucunda AK Parti’den Belediye Başkan aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptığını açıkladı.
Belediye Meclis üyeleri, bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığı’na gelen Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ile AK Parti il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.
Burada açıklamalarda bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 2001 yılında hizmet amacıyla yola çıktıkları arkadaşları, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, kanaat önderleri ve parti teşkilat yöneticileri ile yaptığı bir dizi görüşmeler sonrasında kendisinin yeniden aday olması yönünde yoğun bir talep olduğunu gördüğü için üçüncü bir dönem için aday adaylığı müracaatında bulunduğunu söyledi.
Kendisinin hizmet eri olduğunu, naz yapacak bir durumunun bulunmadığını kaydeden Ünver “Çeşitli dönemlerde yapılan kamuoyu yoklamaları ile halkımızın da böyle bir talep içerisinde olduklarını gördük. Biz de bundan geri adım atamazdık. Yeniden Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapma kararı aldık. Aldığımız bu kararın halkımıza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, daha sonra Belediye Başkanı aday adaylığı başvuru belgesini AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar’a teslim etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.