Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uluslararası dil eğitiminde Burç Koleji farkı

Uluslararası alanda yapılan dil sınavlarında büyük başarı yakalayan Burç Ceyhan Koleji öğrencileri sertifikalarını aldı.Cambridge sınavlarının ilkokullarda 3 ve 4. sınıftan, ortaokullarda ise 5, 6, 7 ve 8. sınıftan itibaren başladığını...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2014 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2014 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uluslararası dil eğitiminde Burç Koleji farkı
Uluslararası alanda yapılan dil sınavlarında büyük başarı yakalayan Burç Ceyhan Koleji öğrencileri sertifikalarını aldı.

Cambridge sınavlarının ilkokullarda 3 ve 4. sınıftan, ortaokullarda ise 5, 6, 7 ve 8. sınıftan itibaren başladığını söyleyen Burç Ceyhan Koleji Müdürü Evliya Demiraslan, Cambridge’in, İngilizce öğrenimi gören çocuklara yönelik yabancı dili kullanma yeteneğini tespit amacıyla tasarlanmış kapsamlı bir sınav olduğunu belirtti. Burç Ceyhan Koleji’nden 8 öğrencinin Movers, 13 öğrencinin Flyers, 9 öğrencinin Ket, 3 öğrencinin ise Pet sınavına girdiğini söyleyen Demiraslan, "Toplam 33 öğrencinin katıldığı dört ayrı aşamadan oluşan bu sınavlarda konuşma, dinleme, okuma, yazma seviyeleri uluslararası sınavlarla ölçülüyor. Bu sınavların uluslararası geçerliliği söz konusudur. Dil eğitiminin dünya standartlarında olduğunu belgeleyen en önemli sınavlar arasındadır." dedi.

Burç Ceyhan Koleji olarak sınavların uzun süredir Adana’da yapılmasının çok önemli olduğunu belirten Demiraslan, şöyle devam etti: "Öğrencilerimizin bu sınavda başarılı olmaları, hedeflerimizin uluslararası standartlara ulaştığını göstermektedir. Dil eğitimimizin yurt dışında da kabul gördüğünü bu şekilde belgeliyoruz."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.