Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uludağ Üniversitesi, belediyelerden proje bazlı öneri bekliyor

Bursa belediye başkanları ile bir araya gelen Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, bürokrasiyle zaman kaybetmeden proje bazlı öneriler beklediklerini ifade etti. Uludağ Üniversitesi (UÜ), kentin dinamikleriyle ortak akıl toplantılarını...

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Uludağ Üniversitesi, belediyelerden proje bazlı öneri bekliyor
Bursa belediye başkanları ile bir araya gelen Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, bürokrasiyle zaman kaybetmeden proje bazlı öneriler beklediklerini ifade etti.

Uludağ Üniversitesi (UÜ), kentin dinamikleriyle ortak akıl toplantılarını sürdürüyor.
Daha önce çeşitli sivil toplum kuruluşları, medya ve kuruluşlarla bir araya gelerek Uludağ Üniversitesi’nden beklentilerini alıp üniversite-kent işbirliğini verimli hale getirmek isteyen Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, şimdi de ilçe belediyeleriyle bir toplantı yaptı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı toplantıda Rektör Prof. Dr. Ulcay, ilçe belediye başkanları ve temsilcilerinin Uludağ Üniversitesi’nden beklentilerini dinledi. İlçelerinde kurulan meslek yüksekokullarının yörelerine önemli katkılar sunduğunu anlatan ilçe belediye başkanları, bunu daha da ileri seviyeye taşımak istediklerini bildirdi.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Üniversite olarak ara eleman yetiştiren meslek yüksekokullarının hedeflenen Türkiye için önemine dikkat çekti.
Prof. Dr. Ulcay, ülkenin gelişmesi için üniversite olarak akademik ve maddi anlamda her türlü yardıma hazır olduklarını belirterek, ancak bürokrasiyle zaman kaybetmeden ve proje bazlı öneriler beklediklerini ifade etti. Öneri ve istekleri tek tek not alan Rektör Ulcay, “Kaybedecek zamanımız ve heba edilecek kaynağımız yok. Büyük resmi görerek ve yapılacakları planlayarak elimizdeki kaynakları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçe belediyelerine her konuda destek ve katkıya hazır olduklarını kaydetti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.