Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’nin Britanya konsolosları göreve başladı

Türkiye’nin Belfast Fahri Konsolosu olarak atanan Robert David Stewart Campbell ve Cardiff Fahri Konsolosu olarak atanan Charles Robert Vincent Norris'in göreve başlaması dolayısıyla büyükelçilikte tanışma toplantısı düzenlendi.Büyükelçi...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2014 13:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2014 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkiye’nin Belfast Fahri Konsolosu olarak atanan Robert David Stewart Campbell ve Cardiff Fahri Konsolosu olarak atanan Charles Robert Vincent Norris'in göreve başlaması dolayısıyla büyükelçilikte tanışma toplantısı düzenlendi.

Büyükelçi Ünal Çeviköz toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye’nin ilk defa atanan Belfast ve Cardif fahri konsoloslarını tanıtarak, konsolosluk armaları ve Türkiye bayraklarını teslim etti.

Türkiye’nin yeni Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar da Büyükelçi Ünal Çeviköz tarafından davete katılanlarla tanıştırıldı. Yorulmazlar yaptığı kısa konuşmada, İngiltere’deki Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile yakın ilişkiler kuracağını ifade etti.

Törene, Türkiye’nin Londra Büyükelçiliği Din Hizmetleri Müşavirliği’ne atanan ve hafta başında Londra’ya gelen Sadi Arslan ile Londra Yunus Emre Kültür Merkezi Müdür Yardımcılığı görevine atanan Nilüfer Kol da katıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.