Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkan Şoray otel açtı

Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Kırıkkale’de İpekci Gold Hotel ve Radyo Kafe adlı işletmeleri açtı. İlde uzun yıllardır faaliyet gösteren ve hac ve umre sektöründe çalışan İpekci Şirketler Grubu'nun 3 yıldızlı otelinde,...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türkan Şoray otel açtı
Türk sinemasının sultanı Türkan Şoray, Kırıkkale’de İpekci Gold Hotel ve Radyo Kafe adlı işletmeleri açtı. İlde uzun yıllardır faaliyet gösteren ve hac ve umre sektöründe çalışan İpekci Şirketler Grubu'nun 3 yıldızlı otelinde, 32 oda ve 65 yatak, sauna ve hamam bulunuyor.

Açılış törenine Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, AK Parti Milletvekili adayları Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Abdullah Öztürk, İpekci Şirketler Grubu sahiplerinden Mehmet ve Abdullah İpekci, sivil toplum kuruluş temsilcileri, il müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşma yapan İpekci Şirketler Genel Müdürü Abdullah İpekci, ”2015 yılı yatırım programlarımız kapsamında böyle güzel bir mekânı ilimize kazandırmaktan dolayı son derece mutluyuz. Hotelimiz, 32 oda ve 65 yatak kapasiteli olup, 3 yıldıza sahiptir. Ayrıca bünyemizde sauna ve hamamda bulunmaktadır. Bunların yanı sıra; radyo kafe adını verdiğimiz kafemiz de Türkiye’de bir ilk olma özelliğine sahip.” dedi.

Hizmetti şehre kazandıran şirkette teşekkür eden Vali Ali Kolat, “İlimizde otel anlamında ihtiyacımız vardı. İnşallah bu tür yatırımlar daha da artacaktır. Ben bu konuda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Türkan Şoray ise Kırıkkale’de olmaktan duyduğu memnuniyetini ve otelin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Bu tür yatırımların şehre büyük katkı sağladığını da belirten Şoray, “Otel inşallah hem şehrimize, hem de ülkemize büyük katkı sağlar.” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.