Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Yıldızları akrobasi timi Antalya semalarında gösteri düzenleyecek

Türk Hava Kuvvetleri’nin ‘Türk Yıldızları’ akrobasi timi Cumhuriyet’in kuruluşunun 90. yıldönümünde 29 Ekim Salı günü, Antalya semalarında gösteri düzenleyecek. Konuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Yıldızları akrobasi timi Antalya semalarında gösteri düzenleyecek
Türk Hava Kuvvetleri’nin ‘Türk Yıldızları’ akrobasi timi Cumhuriyet’in kuruluşunun 90. yıldönümünde 29 Ekim Salı günü, Antalya semalarında gösteri düzenleyecek.

Konuyla ilgili Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet’in 90’ncı yıldönümün kutlamaları için bir dizi etkinlik gerçekleştiriyor. Bu kapsamda 29 Ekim Salı günü, ‘Türk Yıldızları’ akrobasi timi Antalya semalarında gösteri yapacak. Söz konusu gösteri, 29 Ekim Salı günü saat 15.30’da Minicity karşısı Konyaaltı Plajları üzerinden izlenebilecek. 1992 yılında kurulan ve akrobasi dünyasında büyük yankı uyandıran ‘Türk Yıldızları’nın dünyada sesten hızlı sekiz savaş uçağıyla gösteri yapan tek tim olduğu belirtildi.

Türk yıldızlarının gösterisinden sonra saat 18.30’da Beachpark’ta buluşacak Antalya halkı, Cumhuriyet ateşinin yakıldığı fenerler ve Türk bayrakları ile Konyaaltı varyantından Cumhuriyet Meydanı’na yürüyüşe geçecek. Meydanda ise saat 20.00’de Zülfü Livaneli sahne alacak ve Cumhuriyet Bayramı kutlanacak.

29 Ekim Salı saat 15.30’da başlayacak kutlamaları, ayrıca kentin farklı noktalarına kurulacak LED ekranlar ile tüm Antalyalılar izleyebilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.