Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Kızılayı Şube Başkanı Genç: Yardım yaparken din, dil, ırk ayrımı yapmayız

Kızılay Haftası dolayısı ile Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Türk Kızılayı'nın mağdurlara yardım yaparken, din, dil, ırk ayrımı yapmadan yardım ulaştırdığını söyledi. Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Kızılayı Şube Başkanı Genç: Yardım yaparken din, dil, ırk ayrımı yapmayız
Kızılay Haftası dolayısı ile Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, Türk Kızılayı'nın mağdurlara yardım yaparken, din, dil, ırk ayrımı yapmadan yardım ulaştırdığını söyledi.

Türk Kızılayı Bafra Şube Başkanı Osman Genç, her yıl 29 Ekim - 04 Kasım tarihleri arasını Kızılay Haftası olarak kutlandığını hatırlattı. "Türk Kızılayı doğal afetlerde, savaşlarda yaralılara, şehitlerimize, düşkünlere, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin yardım elini uzatmaktadır." diyen Genç, "Ayrıca gençlik kampları, aşevleri, hastaneler kan merkezleri gibi sağlık ve yardım kurumlarını bünyesinde bulundurmaktadır. Kızılay’ın halka yaptığı yardımlar, yine duyarlı vatandaşlarımızın bu kuruluşa yaptığı yardım ve bağışlardan oluşmaktadır. Bu doğrultuda durumu iyi olan her vatandaş Kızılay’a yardım etmeli ve bağışlarda bulunmalıdır. Yapılan yardımlar felakete uğrayanlara ve ihtiyaç sahiplerine şubemiz vasıtası ile en kısa sürede ulaştırılmaktadır. Unutulmamalıdır ki biz de bir gün felakete uğrayıp yardıma muhtaç hale gelebiliriz. Göreve geldiğimiz 6 Kasım 2009 tarihinden itibaren şahsım ve yönetim kurulu üyelerim, kadın kollarımız, gönüllü üyelerimiz ile yapmış olduğumuz Gıda, giysi, ayakkabı, inşaat malzemesi ve nakdi yardımları imkanlarımız dahilinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ve ulaştırmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.