Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak Şube Başkanı Korkmaz güven tazeledi

Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak-Düzce Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Halil Korkmaz, tek listeyle gidilen seçimde güven tazeledi. Zonguldak Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak Şube Başkanı Korkmaz güven tazeledi
Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak-Düzce Şubesinin 5. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut başkan Halil Korkmaz, tek listeyle gidilen seçimde güven tazeledi.

Zonguldak Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen kongrenin divan başkanlığını Türkiye Kamu-Sen Zonguldak İl Temsilcisi Kadir Bacıoğlu yaptı. Kongreye diyanet çalışanları, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kongrede konuşan Türk Diyanet Vakıf-Sen Zonguldak Şube Başkanı Halil Korkmaz, “İnsanımızın acısını, mutluluğunu paylaşan, gelecek nesillere Allah, Peygamber, vatan ve millet sevgisini aşılatan anne, babaya itaati hatırlatan, hayri hizmetlerde rehberlikte bulunan, sosyal kamu hizmeti veren diyanet ve din görevlilerinin yaptığı iş çok iyi algılanmalıdır. Din görevlileri toplum içinde insanların arasında 24 saat hizmet sunan devletin memurlarıdır. Kongre sonrasında birlik ve beraberliğimizden taviz vermeden üye çalışmalarına hemen başlamalıyız.” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Türk Diyanet Vakıf-Sen Düzce Temsilcisi Muhammet Öztürk ise kongrenin bütün diyanet çalışanlarına hayırlı olması dileğinde bulundu.

Konuşmanın ardından, denetim ve faaliyet raporları okundu. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Halil Korkmaz yeniden seçildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.