Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turist rehberleri sahili temizledi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdürülebilir turizm için turist rehberleri sahilde temizlik yaptı. Manavgat'ın Gündoğdu Mahallesi sahilinde yapılan temizlik çalışmasına Magic Life Jacaranda Hotel öncülük etti. Sahillerde temizlik çalışmasının...

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2015 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2015 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turist rehberleri sahili temizledi
Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdürülebilir turizm için turist rehberleri sahilde temizlik yaptı.

Manavgat'ın Gündoğdu Mahallesi sahilinde yapılan temizlik çalışmasına Magic Life Jacaranda Hotel öncülük etti. Sahillerde temizlik çalışmasının TUI Travel PLC proje kapsamında yapıldığı belirtildi. Temiz çalışmasına 40 kişilik turist rehberi katıldı.
TUI Almanya ve Tantur rehberlerinden oluşan 40 kişilik ekip, Magic Life Jacaranda Hotel çalışanları ve Green Team Gündoğdu sahili 2 kilometrelik kıyı bandında temizlik yaptı. Kıyı temizliğinin ardından katılımcılar, topladıkları atıkların analizini yaparak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Temizlik etkinliğiyle açıklama yapan Magic Life Jacaranda Hotel Genel Müdürü Murat Uçar, sürdürülebilir turizm ve çevre konusunda otellerin sorumluluğunun farkında olduklarını, böyle bir organizasyonda yer almanın haklı gururunu taşıdıklarını söyledi. Uçar, "Turizmde çevrenin etkisinin büyük olduğunu, sürdürülebilir turizmin ancak temiz bir çevre ve farkındalığını yüksek bir toplumla olacaktır. Sürdürülebilir turizmin temelini çevre ve çevrenin korunması oluşturur. Bu tür etkinliklerle toplumda çevre ve çevrenin korunma bilincini ön planda tutuyoruz." diye konuştu.

Sahillerde temizlik çalışması etkinliğinin temmuz ayı süresince Meksika, Yunanistan, Türkiye ve Mısır'da gerçekleştirileceği dile getirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.