Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Turgutlu'da pazaryeri ve otopark yapılacak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesinde inşa edilecek kapalı pazaryeri ve otopark projesinin ihalesinin yapıldığını bildirdi. Temelin ise bir ay içerisinde atılacağını kaydetti.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2015 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2015 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Turgutlu'da pazaryeri ve otopark yapılacak
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Turgutlu ilçesinde inşa edilecek kapalı pazaryeri ve otopark projesinin ihalesinin yapıldığını bildirdi. Temelin ise bir ay içerisinde atılacağını kaydetti.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Başkan Ergün’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ergün, “Projenin Turgutlu’ya hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yaklaşık bir ay sonra orada bir temel atma töreni yapmayı hedefliyoruz. Turgutlumuz'a ilk icraatımızı yapmanın mutluluğu içerisindeyiz. Orada çok güzel bir projeyi hayata geçiriyoruz. Hem vatandaşlarımız hem esnafımız için modern bir proje olacak.” dedi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile devamlı istişare halinde olduklarını belirten Başkan Şirin de, “Her zaman desteklerinizle yanımızdasınız. Bunun için hassaten teşekkür ediyoruz. Biz orada sökme işlemlerini başlatmıştık. TEDAŞ ile ilgili birtakım çalışmalar vardı, onları da aşma noktasındayız. Hızla buradaki çalışmanın başlatılması için üzerimize düşeni yapıyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Turgutlumuz'a en güzel hizmetleri kazandırmanın ilk adımını atıyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.

Turgutlu’da yapılması planlanan proje, modern yapısı ve mimarisi ile dikkat çekiyor. Proje, 6 bin 355 metrekare tapu alanı ve 6 bin 335 metrekare inşaat alanı bulunan bölgeye yapılacak. Proje içerisinde 153 arabalık yer altı otoparkı, 252 tezgahlı kapalı pazaryeri, 80 tezgahlı açık pazaryeri, şehir meydanı, yeşil alanlar, oturma birimleri, kafeterya, çocuk oyun alanı ve spor alanı bulunuyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.