Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tüp bebek Medine için, sürpriz doğum günü kutlaması

Fırat Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’nde dünyaya gelen 1 yaşındaki Medine bebek için, hastanede doğum günü partisi düzenlendi. Bingöl'den gelen ve 18 yıldır çocukları olmayan Necatin ve Nurten Butaku çifti, yıllar sonra Fırat...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tüp bebek Medine için, sürpriz doğum günü kutlaması
Fırat Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’nde dünyaya gelen 1 yaşındaki Medine bebek için, hastanede doğum günü partisi düzenlendi.

Bingöl'den gelen ve 18 yıldır çocukları olmayan Necatin ve Nurten Butaku çifti, yıllar sonra Fırat Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi’nde yapılan başarılı tedavinin ardından bebek sahibi oldu. Butaku çifti, bir yaşına gelen kızları için tedavi gördükleri merkezde doğum günü partisi düzenledi.

Çocuk özlemiyle yıllarca gözyaşı döktüklerini belirten Anne Nurten Butaku yaptığı açıklama,"Çok mutluyum.Çok memnunum.18 yıldır çocuğumuz olmuyordu.Bu duyguyu kim tatsa çok iyi. Herkese tavsiye ederim." dedi.

Baba Necatin Butaku ise "Türkiye'nin bir çok hastanesine gittik o dönem tüp bebek olma şansımız çok azdı. 2 yıldır Fırat Üniversite'sin de tüp bebek yeri açımıştı. Tedaviye başladık. 2 yıl tedavi sonrası, büyük meşakatten sonra güzel bir meyve aldık." diye konuştu.

Herkesin en kötü günlerinin böyle geçmesi temennisinde bulunan Baba Butaku,"Özellikle Yardımcı Doçent Sema Özkan'a teşekkür ediyoru. Bölge hastaneleri arasında büyük bir başarıya imza attılar. Genelde takip ediyoruz. Malatya'dan, Diyarbakır'da hasta geliyor buraya. Gece saat 12 ye kadar kimse bu görevi aşkla yapmaz. Tüp bebek ünitesinde bunu gördük. Hepsine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Fırat Üniversitesi Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Zehra Sema Özkan ise yaptığı açıklamada, "Hastalarımızdan geri bildirim almak bizleri çok mutlu ediyor.Emeğimizin karşılığının kat kat üzerinde bir karşılık bu.Maddi bir beklenti ile bu işi yapmıyoruz. Manevi beklenti adına da haz ve doyumun en maksimum seviyede olduğu bir gün." dedi.

Aileden böyle bir teklif aldıklarında çok mutlu olduklarını vurgulayan Dr.Özkan,"Bu bir ekip işi.Arkadaşlarımız gebelerin takibinde sonsuz özveri ile çalışıyorlar.Nöbet üzerinde çalışıyoruz.Tek başıma birşey başarmıyorum.Bu bir ekip işi.Karşılıklı anlayış sevgi ve özveri ile herşey çok güzel ve devam ediyor.İnşallah daha nice doğum günleri kutlarız diyorum." ifadelerinde bulundu.

Mutluluklarını merkezin doktorlarıyla paylaşan çift, kızlarının fotoğrafının bulunduğu pastayı doktorlarıyla birlikte kesti.







En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.