Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜMSİAD Şube Başkanı Burucu güven tazeledi

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜMSİAD) Erzurum şubesi olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Cafer Burucu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.TÜMSİAD Şubesi Cafer Burucu ile yoluna devam etti. TÜMSİAD Şube...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 16:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği(TÜMSİAD) Erzurum şubesi olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Cafer Burucu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

TÜMSİAD Şubesi Cafer Burucu ile yoluna devam etti. TÜMSİAD Şube binasında gerçekleşen ve divan başkanlığını Calalettin Çetinkaya’nın yaptığı kongreye tek aday olarak giren Burucu, 135 üyeden, kongreye katılan 92 üyenin oyunu alarak başkanlık görevine seçildi.

Burucu'nun dernek yönetim kurulu başkanlığına seçilmesinin ardından başkan yardımcılıklarına Abdulsettar Demir ve Hakan Ak getirildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise; Murat Kumbasar, Ömer Düzgün, Erhan Dudu, Mekki Mutioğlu, Fatih Tüzemen, Teoman Özdoğan, Muhittin Aydın, Gürkan Levent Çelebi, Cengiz Tosun, Yusuf Korkmaz ve Erdoğan Kanmaz getirildi.

Burucu, görev yapan yönetim kurulu üyeleri, komisyon başkanları ve üyeler hizmetleri için teşekkür etti. Başarılı hizmetlerde ekip olarak herkesin önemli işler yaptığını, yapılan yeni kongreyle de önemli projeler gerçekleştireceklerine inandıklarını kaydetti. İstihdam ve kitap fuarları organizasyonlarında aktif rol alarak, çok önemli başarılar elde ettiklerinin altını çizen Burucu, ortak paydalarının Erzurum olduğunu söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.