Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Top oynarken kalp krizi geçirip vefat eden Dernek Başkanı Şahin toprağa verildi

Halı sahada top oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Zaralılar Derneği Başkanı Süleyman Şahin(49) gözyaşları arasında toprağa verildi. TÜDEMSAŞ çalışanı ve Zararlılar Vakfı Başkanı Süleyman Şahin, Demiryol-İş Sendikası...

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2014 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2014 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Top oynarken kalp krizi geçirip vefat eden Dernek Başkanı Şahin toprağa verildi
Halı sahada top oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Zaralılar Derneği Başkanı Süleyman Şahin(49) gözyaşları arasında toprağa verildi.

TÜDEMSAŞ çalışanı ve Zararlılar Vakfı Başkanı Süleyman Şahin, Demiryol-İş Sendikası tarafından düzenlenen Halı saha futbol turnuvasına kurumu adına katıldı. Yenişehir Mahallesi’nde dün akşam oynanan maçın 20. dakikasında fenalaşarak yere yığılan Şahin için ambulans çağrıldı. Süleyman Şahin, olay yerine gelen ambulansla Devlet Hastanesine götürülmek isterken yolda hayatını kaybetti.

Şahin’in cenaze namazı öğle namazına müteakiben Ulucami’de kılındı. Namazın ardından Süleyman Şahin, Yukarı Tekke Aile Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze Namazına Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Eski Müsteşarı Habib Soluk, TÜDEMSAŞ Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan, Belediye eski Başkanı Doğan Ürgüp ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile mesai arkadaşları ve yakınları ile spor camiasından çok sayıda isim katıldı.

Şahin evli ve 3 çocuk babasıydı.

Süleyman Şahin amatör takımlardan Yüceyurtspor’da bir dönem antrenörlük ve kulüp yöneticiliği yapması nedeniyle spor ve iş dünyasında sevilen bir isim olarak biliniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.