Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tokat'ta CHP vekil adayları seçim çalışmalarına başladı

CHP Tokat milletvekili adayları ilçeleri gezerek esnaf ziyaretleri yapıyor, vatandaşlarla sohbet ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Sulusaray, Yeşilyurt, Artova, Zile, Turhal ve Pazar ilçelerini bir gün içerisinde dolaşan ve tüm esnafları...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 16:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 16:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tokat'ta CHP vekil adayları seçim çalışmalarına başladı
CHP Tokat milletvekili adayları ilçeleri gezerek esnaf ziyaretleri yapıyor, vatandaşlarla sohbet ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Sulusaray, Yeşilyurt, Artova, Zile, Turhal ve Pazar ilçelerini bir gün içerisinde dolaşan ve tüm esnafları ziyaret eden milletvekili adayları halktan yoğun ilgi gördü.

Esnaf gezilerine CHP Tokat İl Başkanı Dursun Aytaç’ın yanı sıra milletvekili adayları Orhan Düzgün, Gülperi Coşar, Tahir Yıldırım, ilçe başkanları ve partililer katıldı. Uzun araç konvoyu ile yapılan gezide, her ilçe girişinde konvoy partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Gidilen ilçelerde yol boyunca durup tarla ve bahçelerde çalışan insanlarla da sohbet eden vekil adayları, seçimlerde kendileri için destek istedi.

'ONUN SEVİYESİNE İNMEM'

CHP Milletvekili ve yeni dönem için tekrar aday olan Orhan Düzgün, iktidarın vekil adayı Celil Göçer’in kendisi hakkındaki sözlerine cevap verip vermeyeceği sorulması üzerine, "Ben o kişinin seviyesine inmeyeceğim, o gelip benden özür dileyene kadar da benim muhatabım değildir." dedi.

CHP milletvekili adayı Gülperi Coşar ise "Bugüne kadar her türü haksızlık karşısında durdum, gerektiğinde birileri yanmasın diye kendimi yaktım. 2006 yılında GOP Üniversitesi'nde genel sekreter olarak görev yaptığım dönemde 23 Nisan törenine çelengin geç bırakılması nedeniyle buna sebep olanların sıkıntıya düşmemesi adına ben istifa ettim. Bugüne kadar kimseyi kırmadım incitmedim. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Şimdi ise alnım dik olarak halkın karşısına milletvekili adayı olarak çıktım. Bu seçim döneminde arkadaşlarım ile çok yoğun bir çalışma dönemi geçireceğiz. Gitmediğimiz köy, görüşmediğimiz insan kalmayacak. Bu seçimde partimizin halkı rahatlatacak çok güzel plan ve vaatleri var. Emeklilere 2 maaş ikramiye, taşeron işçilere kadro, yoksullara sigorta desteği ve asgari ücretin 1.500 liraya yükselmesi gibi. Bunlar partimiz iktidara geldiği geldiği zaman kesinlikle hayata geçecek vaatler." şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.