Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOBB Polatlı’da 600 öğrenciye eğitim yardımı yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) eğitim yardımları Ankara’nın Polatlı ilçesinde dağıtıldı.İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 600 ihtiyaç sahibi öğrenciye kaban ve bot yardımı yapıldı. Doğu ve Güneydoğu’dan...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 18:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 18:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TOBB Polatlı’da 600 öğrenciye eğitim yardımı yaptı
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) eğitim yardımları Ankara’nın Polatlı ilçesinde dağıtıldı.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 600 ihtiyaç sahibi öğrenciye kaban ve bot yardımı yapıldı.

Doğu ve Güneydoğu’dan gelen ve Sarıoba köyünde bulunan Çadır okulda öğrenim gören 100 öğrenciye de okul çantası dağıtıldı. Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, TOBB ve PTB işbirliğiyle ilçeye bir fen lisesini kazandırılacağının bunu çor önemli olduğunu söyledi. Belediye Başkanı Yakup Çelik ise, Türk insanının dininden ve örfünden gelen yardımseverliğin toplumu ayakta tuttuğunu vurguladı.
Çelik, "TOBB olsun, PTB olsun her zaman muhtaçlarla, ihtiyaç sahipleriyle birlikte olmuştur. Her zaman eğitimin yanında olmuştur. Her zaman devletin yanında olmuştur, her zaman vatandaşın yanında olmuştur." dedi.

PTB Başkanı Yahya Toplu’da "Millet olarak biz dayanışmayı kendimize şiar edinen bir milletiz. İçimizde bu dayanışma var. Bu odalar ve borsalar birliğinin yardımlaşmaya, sosyal dayanışmaya verdiği katkının bir göstergesidir. Yardımın hangi öğrenciye yapılacağını Milli Eğitim Müdürlüğümüz belirledi. Bizim dahlimiz yok. O işin vebalini onların üzerine yükledik." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.