Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TKDK Doğanbey'de bayanları bilgilendirildi

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörlüğü ile Söke Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, düzenlenen bilgilendirme toplantıları kapsamında Söke Doğanbey Mahallesi’nde bayanları yatırıma...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2015 18:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2015 18:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TKDK Doğanbey'de bayanları bilgilendirildi
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Aydın İl Koordinatörlüğü ile Söke Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, düzenlenen bilgilendirme toplantıları kapsamında Söke Doğanbey Mahallesi’nde bayanları yatırıma destek konularında bilgilendirdi.

Doğanbey Sağlık Ocağı'nda düzenlenen toplantıya TKDK Aydın İl Koordinatörlüğü’nden Yerinde Kontrol Uzmanı Koray Uğraş, Söke İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Seyit Yıldız, İlçe Müdürlüğümüz teknik elemanları, Doğanbey Mahallesi Muhtarı Nihat Kaya ve Doğanbeyli kadınlar katıldılar. Kadınlara seslenen Söke İlçe Müdürü Seyit Yıldız, “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ile aynı Bakanlığa bağlı kurumlar olmamız münasebetiyle yatırımcı çiftçilerimize desteklemeler konusunda tanıtımında ve bilgilendirmeye yönelik çalışmalarda koordineli olarak çalışıyoruz. Bakanlık çalışanları olarak TKDK`nın yatırımcıları bilgilendirme çalışmalarına her zaman destek vermeye hazırız." dedi.

TKDK Aydın İl Koordinatörlüğü Yerinde Kontrol Uzmanı Koray Uğraş, destek programları konusunda genel bir bilgilendirme yaparak kırsal turizm, arıcılık, su ürünleri, zeytincilik, süs bitkileri ve tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği başta olmak üzere diğer kabul edilecek proje sahaları ve hibe oranları hakkında bilgi verdi.

Doğanbey Mahallesindeki bayanlara yönelik gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında bayanlar, mahallelerinin SİT alanı içerisinde olmasından kaynaklanan sorunları nedeniyle ellerinin kollarının bağlandığını bu yönde yapılacak olan yatırımlara ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, kırsal turizm ve zeytincilik alanlarında çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirttiler. Yetkililerden mahallelerindeki SİT alanı sorununun çözümü konusunda yardımcı olunduğu takdirde her türlü yatırımı yapmaya hazır olduklarını ifade ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.