Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TJK’dan UÜ’lü üniversite öğrencilerine burs

Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu ile Türkiye Jokey Kulübü (TJK) arasında imzalanan Mesleki Eğitime Destek Burs Protokolü kapsamında burs almaya hak kazanan öğrencilere temsili çekleri verildi.Rektörlükte düzenlenen...

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2013 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2013 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TJK’dan UÜ’lü üniversite öğrencilerine burs
Bursa Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mennan Pasinli Meslek Yüksekokulu ile Türkiye Jokey Kulübü (TJK) arasında imzalanan Mesleki Eğitime Destek Burs Protokolü kapsamında burs almaya hak kazanan öğrencilere temsili çekleri verildi.

Rektörlükte düzenlenen törende UÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Dilek, Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdürü Tuncel Aydın, Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdür Yardımcısı Murat Kuluöztürk ve Bursa Osmangazi Hipodrom Müdürü Mehmet Şirin Bozkurt, burs almaya hak kazanan beş öğrenciye 3 bin 150 liralık çeklerini verdi.

TJK Yönetim Kurulu tarafından belirlenen burs miktarı, her eğitim-öğretim yılı başında Ekim-Haziran aylarını kapsayacak şekilde 9 aylık olarak öğrencilerin hesaplarına aktarılacak.

Rektör Prof. Dr. Kamil Dilek, üniversite-sektör ilişkisini oluşturmaya yönelik çalışmaların çok önemli olduğunu belirterek, “Atçılık sektörünün artan taleplerine katkı sağlayan, kaliteli, verimli ve etkin eğitim seviyesine ulaşmak için iki kurum arasında sağlanan işbirliği ve uyumun dörtnala devam edeceğine inanıyorum” dedi.

Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdürü Tuncel Aydın da TJK tarafından mesleki eğitime verilen destekle atçılık sektöründe daha nitelikli öğrencilerin ilgili programı tercih etmesini sağlamayı ve öğrencilerin başarılarını teşvik etmeyi hedeflediklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.