Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Terme’nin sorunlarını birlikte çözmeliyiz"

Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek sorunların daha hızlı çözülebileceğini ve gelecek nesillere her alanda yaşanabilir bir Terme alternatifi sunulabileceğini söyledi.Terme Ticaret Borsası...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2014 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2014 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Terme’nin sorunlarını birlikte çözmeliyiz"
Samsun Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek sorunların daha hızlı çözülebileceğini ve gelecek nesillere her alanda yaşanabilir bir Terme alternatifi sunulabileceğini söyledi.

Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon ve borsa yönetim kadrosuyla istişare toplantısı yapan Belediye Başkanı Kul, "Daha yaşanabilir bir ilçe için hep birlikte adım atmalıyız. Bu sorunlar belediyenin ya da idarecilerin dersek burada hem biz hem de ilçe halkı kaybeder, biz et ve tırnak misali olup Terme için mücadele etmeliyiz." dedi.

"İSTİHDAM SAĞLAYAN HER YATIRIMCIYA KAPIMIZ AÇIK"
Ekonomik kayakları ve yol ağı değerlendirildiğinde Terme’nin bir cazibe merkezi olduğunu belirten Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, “İstihdam sağlayan ciddi yatırımcılar için kapımız her zaman açık, sizlerin teşvikiyle ilçemizde fabrika açmak ve üretim yapmak isteyen herkese belediye olarak desteklemeye hazırız istihdam ilçe halkı ve ekonomisi için olmazsa olmazı. Kul, tarıma dayalı ekonominin yanında ticaret alanında da kendini kanıtlamış şirketler mevcut bu tür şirketlerin sayısını arttırmak hepimizin elinde kendi ve kurumlarımızın referanslarını kullanarak yatırımcıyı Terme’ye çekmeliyiz bu her alanda olmalı. İnanıyorum yakın bir zamanda Terme turizmde de kendini gösterecek ve bu alanda da yeni istihdamlar sağlayacaktır.” dedi.

Terme Ticaret Borsası Başkanı Haluk Trabzon da, ilçe için toplantıya katıldıklarını belirterek, "Bize düşen neyse onu yerine getireceğiz. Yeter ki siz isteyin. Birlikte hareket ederek tüm sorunlarımızı kısa bir sürede çözeceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Borsa Başkanı Haluk Trabzon yapılan istişare toplantısından duyduğu memnuniyeti dile getirerek oda başkanı olarak birliktelik temennisinde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.