Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Terme Belediyesi hizmet binası için destek istedi

Kırşehir’de yapılan AK Parti Genel Merkezi 'Yerel Yönetimler 3. Bölge' toplantısına katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile görüşerek, Terme Belediyesi hizmet binasının 1. katında...

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2015 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2015 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terme Belediyesi hizmet binası için destek istedi
Kırşehir’de yapılan AK Parti Genel Merkezi 'Yerel Yönetimler 3. Bölge' toplantısına katılan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ile görüşerek, Terme Belediyesi hizmet binasının 1. katında hizmet veren Terme Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün başka bir alana taşınması hususunda yardım talep etti.

Terme Belediyesi tarafından 1998 yılında faaliyete geçen şimdiki hizmet binasının 2001’li yıllarda kurumun vergi borçlarına karşılık Terme Vergi Dairesi Müdürlüğü’ne devredilmesi neticesinde hizmet binasının 1. katı belediye hizmet binasından ayrılmıştı.

Müşterek hizmet binasının bugün gelinen durumda hem Terme Vergi Dairesi'nin hem Terme Belediyesi'nin ihtiyaçlarına cevap veremediğine vurgu yapan Başkan Şenol Kul, “Modern bir belediyecilik anlayışı kapsamında hizmet binasının ilçe halkına hizmet etmesi amacı ile mimar ve mühendislerimiz, binanın fiziki şartlarının yeniden düzenlenmesi amacı ile projeler yapıyorlar. Gelişen ve büyüyen Terme ilçemizin geleceğine hitap edecek modern bir binanın tesis edilmesi için önceki yıllarda vergi dairesine devredilen kısmının vergi dairesine yeni bir alan temin etmek şartı ile belediyemize devredilmesinin uygun olacağını düşünüyoruz. Bu konuda Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur ve yetkililerimizin yardım ve desteklerini bekliyoruz.” dedi.

Hizmet alanlarında çalışma alanlarının önemine değinen Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur'un ise konu ile ilgileneceğini ifade ederek, yer ve devir konusunda gereken fizibilite çalışmaları sonucu iki kurumun lehine olacak devir ve anlaşma konusunda yardımcı olacağını belirttiği ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.