Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekin ve Bulut, Yüzmenin Sorunları ve Geliştirilmesi toplantısına davet edildi

Adana Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Kazım Tekin ile Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Pervin Bulut, Yüzme Federasyonu tarafından Antalya’nın Kemer ilçesinde 2-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘Yüzmenin Sorunları ve Geliştirilmesi’...

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2013 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2013 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tekin ve Bulut, Yüzmenin Sorunları ve Geliştirilmesi toplantısına davet edildi
Adana Gençlik Hizmetleri Spor Şube Müdürü Kazım Tekin ile Yüzme Federasyonu İl Temsilcisi Pervin Bulut, Yüzme Federasyonu tarafından Antalya’nın Kemer ilçesinde 2-3 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘Yüzmenin Sorunları ve Geliştirilmesi’ konulu toplantıya davet edildi.
İl Temsilcisi Bulut, 2 gün sürecek toplantıya Federasyon Başkanı Ahmet Bozdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile tüm kurullarda bulunan üyelerin yanı sıra 81 ilden temsilcilerin katılacağını söyledi. Toplantının çok yararlı olacağına inandığını ifade eden Bulut, Şube Müdürü Kazım Tekin’in de deneyimlerinden yararlanarak hazırladıkları spor kulüpleri, hakem, antrenör, tesisler ve diğer konuların değerlendirildiği raporu sunacaklarını kaydetti. Bulut, ortak hedeflerinin Adana’yı yüzmede ki eski dönemlerdeki başarıyı yakalamak ve milli takımlara yeni sporcular kazandırmak olduğunu sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.