Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tedbirsizlik pes dedirtti

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bir binanın dış cephe kaplama çalışmaları sırasında yaşanan tedbirsizlik vatandaşlara, 'bu kadar da olmaz' dedirtti.Alt katında bir dershane ve iş yerlerinin bulunduğu binanın yüzeyine kaplama yapmak için...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2015 19:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2015 19:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tedbirsizlik pes dedirtti
Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bir binanın dış cephe kaplama çalışmaları sırasında yaşanan tedbirsizlik vatandaşlara, 'bu kadar da olmaz' dedirtti.

Alt katında bir dershane ve iş yerlerinin bulunduğu binanın yüzeyine kaplama yapmak için demir iskele kurulmuş fakat hiçbir tedbir alınmadığı gözleniyor. Ne bir güvenlik şeridi var ne de herhangi bir uyarı levhası göze çarpıyor. İskele üzerinde çalışma yapılırken dershanede eğitim öğretim devam ediyor. Herhangi bir güvenlik tedbirinin alınmadığı inşaat alanında öğrenciler kurulan iskelenin altından dershaneye girip çıkıyor. Vatandaşlar, demir iskeleler üzerinde duran ve bir yere montalanmamış onlarca kilo ağırlığındaki kalaslardan birinin veya bir inşaat parçasının düşerek bir öğrenciye zarar vermesinin an meselesi olduğunu söyledi.

Tadilat için gerekli belgelerini tamamlamayan ve yeterli güvenlik tedbirlerini almayan inşaat hakkında yapılan şikâyetler üzerine gelen zabıta ekipleri, çalışmaları durdurarak gerekli tedbirlerin alınmasını istedi. Zabıtanın yaptığı uyarıya rağmen bina sahibinin zabıtanın ayrılmasının ardından hiçbir tedbir almadan çalışmaları devam ettirdiği görüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.