Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatvan’da Öğretmenler Günü kutlandı

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi. Tatvan Valide Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen program...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2014 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2014 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bitlis’in Tatvan ilçesinde 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama programı düzenledi.
Tatvan Valide Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Tatvan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.
Programın açılış konuşmasını yapan Tatvan Valide Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Bulduk, meslektaşlarının gününü tebrik ederek, programda emeği geçen öğretmen, öğrenci ve idarecilere teşekkürlerini iletti.
Günün anısına bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ise, öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak, “Öğretmenlik mesleği son derece kutsal ve fedakarlık gerektiren bir meslektir. Bu vesile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum.” Dedi.
Ardından öğretmenler adına Tatvan Valide Sultan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mahmut Bulduk’a gül takdim eden Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’da “Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın yetişmesinde her türlü fedakarlığı gösteren siz değerli öğretmenlerimize borçluyuz. 24 Kasım öğretmenler gününüzü tebrik ediyor, icra ettiğiniz bu kutsal görevde başarılar diliyorum.” Diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan etkinlikler, oratoryo ve sinevizyon gösterisi sunuldu.
Kültür Merkezinde düzenlenen program öğretmenlerin yemin töreni ile sona erdi.
Tatvan Kültür Merkezinde düzenlenen programa Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Belediye Başkanı Fettah Aksoy, kurum amirleri, öğretmeler ve öğrenciler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.