Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatvan Devlet Hastanesi'nde mesai saatleri uzatıldı

Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi'nde bazı polikliniklerde 17.00 olan mesai saati 19.00’a kadar uzatıldı. Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa İkizek, hastalara daha iyi hizmet verebilmek ve daha çok vakit ayırabilmek adına birçok polikliniklerde...

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2013 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.10.2013 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tatvan Devlet Hastanesi'nde mesai saatleri uzatıldı
Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi'nde bazı polikliniklerde 17.00 olan mesai saati 19.00’a kadar uzatıldı.

Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa İkizek, hastalara daha iyi hizmet verebilmek ve daha çok vakit ayırabilmek adına birçok polikliniklerde mesai saatlerini uzattıklarını söyledi. Hastanede daha iyi bir sağlık hizmeti vermek adına, her geçen gün sağlık hizmeti alanını genişlettiklerini ifade eden Uz. Dr. Mustafa İkizek, "Bu kapsamda dahiliye, göğüs hastalıkları, genel cerrahi, diş hastalıkları, üroloji, nöroloji ve ortopedi polikliniklerimizde çalışma saatini saat 17.00’dan 19.00’a kadar uzattık. Diş hastalıkları polikliniğimiz, önceden SSK hastanesi olan ek hizmet binamızda hizmet veriyor. Sağlık hizmetinden yararlanmak isteyen hasta ve hasta yakınları, 182’yi arayarak veya web sitemiz ile hastanemizden randevu alabilirler.” dedi.
Yapılan uygulamanın yerinde bir uygulama olduğunu ve hatta geç kalınmış bir uygulama olduğunu belirten köylü vatandaşlardan Selami Çelik, mesai saatlerinin uzatılmasının son derece önemli olduğunu söyledi.
Köyden geldikleri için hastaneye geliş gidişte sıkıntı yaşamaları nedeniyle hastane randevularına geç kaldıklarını bu nedenle de muayene ve tahlil sonuçlarının mesai saatine yetişmediğini bunun içinde bir sonraki gün tekrardan hastaneye gelmek zorunda kaldıklarını anlatan Çelik, “Yeni mesai saati uygulaması sayesinde artık köyden bile gelmemize rağmen gün içerisinde tüm işlerimizi halledip köye geri dönebiliyoruz. Buda bize hem sağlık açısından hem de zaman açısından büyük yarar sağlıyor. Bu nedenle uygulamanın hayata geçirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.
Hastaneye Ahlat’tan geldiğini belirten Yasemin Dayan ise ilk başta böyle bir uygulama başladığına inanmadığını ancak bunun gerçek olduğunu öğrendiğinde ise çok sevindiğini anlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.