Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarsus’ta TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Mersin’in Tarsus ilçesinde Bolatlı Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, SYDV Müdürü Kemal Yıldırım, şube müdürleri,...

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2015 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2015 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarsus’ta TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı
Mersin’in Tarsus ilçesinde Bolatlı Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, SYDV Müdürü Kemal Yıldırım, şube müdürleri, okul müdürleri ve çok sayıda öğretmen katıldı. Açılışta konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, İlçe Milli Eğitim müdürü olarak TÜBİTAK Bilim Projelerini desteklediklerini, öğrencilerin bu projelere katılımıyla düşünme, gerçekleştirme ve yaparak yaşayarak öğrenmelerine katkısı olduğunu söyledi. Demir, "Projede emeği geçen öğretmenleri ve öğrencileri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Okul Müdürü İsmail Türkmen ise tüm katılımcılara teşekkür etti. Daha sonra kurdele kesimi yapılıp projeler gezilerek öğrencilerden bilgi alındı. Porjelerin okul müdürleri tarafından çok beğenildiği görüldü. Program, yapılan ikramla son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.