Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarihi kalede mehteranlı istihdam fuarı açıldı

Hatay İş ve İşçi bulma Kurumu tarafından bu yıl 7.cisi düzenlenen İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde açıldı.Antakya Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde gerçekleştirilen fuar açılışta konuşan...

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2014 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2014 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tarihi kalede mehteranlı istihdam fuarı açıldı
Hatay İş ve İşçi bulma Kurumu tarafından bu yıl 7.cisi düzenlenen İstihdam Fuarı ve Kariyer Günleri Payas Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde açıldı.

Antakya Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde gerçekleştirilen fuar açılışta konuşan Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, tarihi kalenin restorasyonu hakkında bilgiler verdi. Başkan Bekir Altan, ”İşsizliğe çare bulmak için düzenlenen bu fuarın tarihi mekan olan ecdat yadigarı Payas Külliyesinde düzenlenmesini çok anlamlı buluyorum.” dedi.

İŞ-KUR İl Müdürü Ahmet Bulanık ise baniyi şehri olan Payas’ın yatırımcılar için de önemli bir potansiyel olduğunu vurguladı.

Hatay Vali Yardımcısı Bilal Ölmez ise istihdam sağlayan işadamlarının çok kutsal bir görev yaptıklarını aktardı.
Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya da Payas Külliyesinde gerçekleştirilen fuarın bölge ekonomisinin gelişmesine ışık utacağını vurguladı.

İŞ-KUR Genel Müdür Yardımcısı Ali Akay, Türkiye’de yüzde 9 olan işsizlik oranının Avrupa ve diğer ülkelere göre çok iyi olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından fuarın açılışı gerçekleştirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.