Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Tarih boyunca toplumun bütün kesimlerine yol gösteren öğretmenlerimiz olmuştur"

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı.Kendisi de eğitimci olan Başkan Şahin, "Her 24 Kasım geldiğinde ben de nostalji yaşarım. O yıllar benim...

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2013 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2013 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
"Tarih boyunca toplumun bütün kesimlerine yol gösteren öğretmenlerimiz olmuştur"
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı.

Kendisi de eğitimci olan Başkan Şahin, "Her 24 Kasım geldiğinde ben de nostalji yaşarım. O yıllar benim öğrencilerim de benim yanıma, evime gelir bu onurlu günü kutlarlardı. Bir öğretmen için en büyük hediye, yetiştirdiği öğrencilerini ileride iyi bir mevkide görmektir. Ülkesini seven, büyüklerine saygılı, küçüklerine sevgili olarak görmek ise ayrı bir mutluluk kaynağıdır.’’ dedi.

Şahin, şöyle devam etti: "Hepimizin bildiği gibi eğitim, toplumların çağdaş uygarlık düzeyine yükselmesinde en önemli araç, öğretmenlerimiz ise bu anlamda en büyük gücümüzdür. Bilginin her geçen gün daha değerli olduğu, yalnızca bilgiye sahip olan toplumların ilerleyebildiği bir çağdayız. Eğitim, toplum olarak, çağdaş dünyadaki yerimizi almak, güçlü olmak, ilerlemek ve bunları sürdürmek için çok önemli bir yere sahiptir. Bu yolda çocuklarımızı iyiye, güzele, aydınlığa ve bilgiye götüren ise öğretmenlerimizdir. Tarih boyunca toplumun bütün kesimlerine yol gösteren öğretmenlerimiz olmuştur. Öğretmenlik mesleği, bizim eğitim ve kültür tarihimizde de çok müstesna bir yeri bulunmaktadır."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.