Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bir yılda 7 milyon işlem gerçekleştirdi

Gaziantep 13. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Tapu ve Kadastro Müdürleri, Kahramanmaraş’ta düzenlenen 2013 yılı Kalite Yönetim Sistemi değerlendirme toplantısında bir araya geldi.Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Konferans...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bir yılda 7 milyon işlem gerçekleştirdi
Gaziantep 13. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Tapu ve Kadastro Müdürleri, Kahramanmaraş’ta düzenlenen 2013 yılı Kalite Yönetim Sistemi değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Konferans Salonu'nda düzenlene toplantıya Gaziantep 13. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Gaziantep, Kilis, Kahramanmaraş ve illere bağlı Nizip, İslahiye, Şehitkamil, Araban, Musabeyli, Karkamış, Polateli, Türkoğlu, Yavuzeli, Elbistan, Pazarcık, Afşin, Onikişubat, Dulkadiroğlu, Elbeyli, Andırın ve Göksun ilçelerinde görevli tapu ve kadastro müdürleri katıldı.

Gaziantep 13. Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Kemal Taşdemir, toplantıda yaptığı konuşmada bağlı bulunduğu kurumun geçen yıl Türkiye genelinde 7 milyon işlem gerçekleştirdiğini hatırlattı. Yapılan bu işlemlerden milli bütçeye 7 katrilyon katkı sağlandığını ifade eden Taşdemir, vatandaşların yüzde 97’sinin kurumda verilen hizmetten memnun olduğunu söyledi.

Bölge müdürlüğüne bağlı tüm müdürlüklerin ISO 9000 ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldığını belirten Taşdemir: “Bölgemize bağlı 3 ilde, bin 48 köy ve 566 mahalle bağlı. Buraların kadastro çalışmaları tamamen bitirilmiştir. Bugün bölge müdürlüğümüze bağlı müdürlüklerimizi burada topladık. 2013 yılı kalite yönetim sistemi gözden geçirme toplantısıdır. Bize bağlı 27 müdürlüğümüz kalite yönetim sistemi belgesini aldı. Toplantılarla bunları değerlendiriyoruz. Eksiklikleri tespit ediyor en kıs sürede de çözüme kavuşturuyoruz.” diye konuştu.

Kahramanmaraş’taki mevcut Tapu ve Kadastro binasının şehre yakışmadığını da kaydeden Taşdemir şöyle konuştu: “Kahramanmaraş binamız teşkilat binamıza yakışmıyor. Bunun için 3 yıldan buyana girişimlerimiz devam ediyor. Dünya bankasından ihale onaylandı, 9 ay gibi kısa bir sürede tapu kadastro hizmet binası bitmiş olacak. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkımı yapılan eski bayındırlık lojmanları yerinden bin 845 metre karelik alan tahsis edildi.”

Toplantıya, 2013 yılı Kalite Yönetim Sistemi Çalışmalarının değerlendirilmesiyle devam edildi.


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.