Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tamir ve Bakım Atölyesi yıkıldı

Zonguldak Alaplı Belediyesi, ihtiyaca cevap veremeyen ve kullanım ömrünü tamamlayan 30 yıllık tamir ve bakım atölyesi binasını yıktı.Yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kılburnu mevkii Mollabey...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2014 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2014 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Tamir ve Bakım Atölyesi yıkıldı
Zonguldak Alaplı Belediyesi, ihtiyaca cevap veremeyen ve kullanım ömrünü tamamlayan 30 yıllık tamir ve bakım atölyesi binasını yıktı.

Yıkım çalışmalarını yerinde takip eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kılburnu mevkii Mollabey yolu üzerinde bulunan ve 'Belediye Garajı' olarak bilinen tamir ve bakım atölyesi binasının artık kullanılamaz hale geldiğini ve ihtiyaca cevap veremediğini belirterek, “Belediyemize ait bu atölyede yaklaşık 30 yıldır belediye araçlarımızın tamir ve bakımı, bunun yanında bir takım demir doğrama ve kaynak işleri yapılıyordu. Fakat, gerek bulunduğu yer itibarıyla, gerekse binanın kullanım ömrü açısından artık yıkılması gerekiyordu. Bugün itibarıyla iş makinelerimizle bu eski binayı yıktık. Tamir ve bakım hizmetlerini Kefkenaltı mevkiine taşıdık. O mevkiyi de kötü bir görüntüden kurtardık.“ dedi.

Yıkılan binadan çıkan alanın daha verimli bir şekilde kullanılacağını belirten Belediye Başkanı Nuri Tekin, “Bu alanı, ilçemizin en öncelikli ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çok güzel bir şekilde değerlendireceğiz." diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.