Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Talas Faytonu' projesi hayata geçiyor

Kayseri’nin Talas ilçesi fayton ile buluşuyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun projelerinden 'Talas Faytonu' hayata geçiyor. Yeni alınan 2 fayton ve 6 at ile birlikte Talas’ın yeşil ve tarihi dokusunda yapılacak muhteşem...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2015 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2015 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Talas Faytonu' projesi hayata geçiyor
Kayseri’nin Talas ilçesi fayton ile buluşuyor. Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun projelerinden 'Talas Faytonu' hayata geçiyor. Yeni alınan 2 fayton ve 6 at ile birlikte Talas’ın yeşil ve tarihi dokusunda yapılacak muhteşem turlar için eğitim çalışmalarına başlandı.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’nun seçim vaatleri arasında yer alan 'Talas Faytonu' projesi için geri sayım başladı. Fayton gezileriyle Talas’ta farklı bir nostalji yaşatacaklarını belirten Başkan Palancıoğlu, “Bugün sözünü verdiğimiz projelerden bir tanesini daha hayata geçiriyoruz. İnşallah kısa bir zaman içerisinde Talaslıların ve Kayserililerin kullanımına sunacağımız fayton uygulamamız başlayacak. 2 adet fayton ve 6 adet at almıştık. Bunlarla ilgili eğitim süreçleri devam ediyor. Bugün ilk uygulamalarına başladık. Kayserilileri ve Talaslıları en kısa zaman içerisinde fayton ile buluşturacağız. Şimdiden hayırlı olsun diliyorum. Yeni evlenecek çiftlerimize de fayton ile gezi turları yaptıracağız. Fotoğraf çekimleriyle nostalji yaşatacağız. Yakın zamanda başlatacağımız fayton turlarımıza herkesi davet ediyoruz.” dedi.

Faytonun sürücü koltuğuna binerek ilk testi yapan Başkan Palancıoğlu, çok keyifli bir nostalji yaşadığını sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.