Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Takdir alan Hami-Yet çocukları Vali Yazıcı ile pasta kesti

Yozgat’ta yarıyıl tatil döneminde takdir belgesi alan ortaokulda okuyan Hami-Yet çocukları, sevinçlerini Vali Abdulkadir Yazıcı ile paylaştı. Öğrencilerle birlikte pasta kesen Vali Yazıcı, çeşitli hediyeler verdi.Valilik toplantı salonunda...

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2015 17:24
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2015 17:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Takdir alan Hami-Yet çocukları Vali Yazıcı ile pasta kesti
Yozgat’ta yarıyıl tatil döneminde takdir belgesi alan ortaokulda okuyan Hami-Yet çocukları, sevinçlerini Vali Abdulkadir Yazıcı ile paylaştı. Öğrencilerle birlikte pasta kesen Vali Yazıcı, çeşitli hediyeler verdi.

Valilik toplantı salonunda öğrencilerle bir araya gelen Vali Yazıcı, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti. Yazıcı, “Hepiniz güzel notlar almışsınız. Hami-Yet çocuklarımıza da takdir belgesi almak yakışıyor. Hepinizi teker teker tebrik ediyorum. İnşallah başarılarınızı devam ettireceksiniz. Hami-Yet çocukları olarak sınıfınızın, en çalışkanı, en ahlaklısı ve örnek çocuğu olmalısınız. Çıtanızı düşük tutarsanız bir yere varamazsınız. Hami-Yet çocuklarının sorumluluğu çok daha fazla. Hepimizin annesi sizlerden başarı bekliyor. Herkesin bir muradı vardır, annelerin muradı da çocuklarının güzel yetişip iyi bir yerlere gelmesidir. Sizlerin de ilerde güzel makamlara gelmeniz halinde bundan en çok mutlu olacak olan birinci kişi annenizdir, ikinci kişi ise kendinizdir." dedi.

Öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde tamamlayarak güzel yerlerde görev yapmalarının ailelerinin yanı sıra kendilerini de mutlu edeceğini söyleyen Yazıcı, "Hepinizin en güzel yerlere geldiğini görmek istiyorum. Her türlü sıkıntıya göğüs germek gerekiyor. Bu sıkıntılar okumaya engel olsaydı ben vali değil farklı bir iş ile meşgul olan sıradan bir vatandaş olurdum. Babam vefat ettiğinde ilkokul beşinci sınıftaydım. Çeşitli sıkıntılar yaşadık ama ortaokulu, liseyi, üniversiteyi bitirdim ve bugün buradayım. İnşallah ilerleyen yıllarda sizleri de güzel üniversitelerde göreceğiz. Sonra örnek birer fert olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları arasındaki yerinizi alacaksınız. Bizlerin de mutluluğu bu olacak. Bütün çabamız bunun içindir." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Hami-Yet çocukları ile birlikte pasta kesen Vali Yazıcı, daha sonra çocuklarla bir süre sohbet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.