Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAÇDER Yönetim Kurulundan Baysan’a ziyaret

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren, Trakya Yıldırım Aktif Çalışanlar Derneği (TAÇDER) yönetim kurulu üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete TAÇDER Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çakar,...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TAÇDER Yönetim Kurulundan Baysan’a ziyaret
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren, Trakya Yıldırım Aktif Çalışanlar Derneği (TAÇDER) yönetim kurulu üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete TAÇDER Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çakar, TAÇDER Genel sekreteri İsmail Şen, yönetim kurulu üyesi Hidayet Şentürk ve Hasan Kaçar katıldı.

TAÇDER Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çakar, 30 Mart 2014 Yerel Seçimi'nde 4. kez belediye başkanı seçilen Başkan Baysan'ı tebrik ettiğini belirterek yeni dönemdeki görevinde başarılar diledi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, "Demokratik ülkelerde, demokrasiyi yaşayan ülkelerde derneklerin çok fazla olduğu ve aktif olarak insan hayatını da etkiledikleri ortaya çıkmış, Fransa'da her şeyin bir derneği olduğu ve bu derneklerin kuruluş tüzüklerine göre aktif olarak çalıştıkları ve etkin oldukları hep söylenir, bizim Türkiyemizde de dernekler yeni yeni bence oturuşmaya başladı. Aklı başında insanların, biraz içerisinde memleket sevdası olan, biraz bende ne yapabilirim diyecek insanların, belli yerlerde görev alarak kendi kapasiteleri oranında çalışma yapması toplumsal olarak çok yararlı olacağına inanıyorum." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.