Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TAÇDER ilk genel kurulunu yaptı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren, Trakya Aktif Çalışanlar Derneği'nin (TAÇDER) 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Faik Çakar yönetim kurulu başkanı seçildi. Dernek merkezinde yapılan Genel Kurulda, yönetim, denetleme ve disiplin...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 11:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TAÇDER ilk genel kurulunu yaptı
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde faaliyet gösteren, Trakya Aktif Çalışanlar Derneği'nin (TAÇDER) 1. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Faik Çakar yönetim kurulu başkanı seçildi.

Dernek merkezinde yapılan Genel Kurulda, yönetim, denetleme ve disiplin kurulunun asil ve yedek üyeleri oy birliğiyle seçildi. Seçilen yeni yönetim kurulu üyeleri kendi arasında yaptığı oylamada ise Faik Çakar'ı yönetim kurulu başkanı seçti.

1. Olağan Genel Kurul sonrasında kendisini başkan seçen yönetime teşekkür eden Faik Çakar yaptığı konuşmada, "Çalışanların refah seviyesinin yükseltilmesini, kendimiz için doğal bir görev ve sorumluluk olarak gören bizler, çalışanlar olarak ihtiyaç duyacağınız, bilimsel ve kabul görmüş gelişmeleri sizler adına takip ederek, kısa yoldan ve doğru bir şekilde hizmetinize sunabilmek için, Trakya TAÇDER'e üye olmak suretiyle faaliyetlerimize katılarak değerli fikirlerinizden istifade etmemize imkân sağlamanızı ve bu suretle yapacağınız katkılara, yönetim kurulumuz adına şimdiden teşekkür ederim." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.