Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞUTSO'dan bin 275 öğrenciye kışlık giyisi

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) bin 275 öğrenciye kışlık giyisi yardımı yaptı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve ŞUTSO iş birliği ve Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesiyle...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ŞUTSO'dan bin 275 öğrenciye kışlık giyisi
Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) bin 275 öğrenciye kışlık giyisi yardımı yaptı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve ŞUTSO iş birliği ve Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koordinesiyle dar gelirli, ihtiyaç sahibi ailelerin ilköğretim okullarındaki çocuklarına bin 275 adet kaban ve mont temin edildi. Elbiseler İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Çelik’e, ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş tarafından teslim edildi. Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Göbeklitepe Toplantı Salonunda gerçekleştirilen teslim töreninde konuşan ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş, oda ve TOBB katkıları ile her yıl geleneksel hale gelen bu tarz yardımlaşmaları devam ettireceklerini belirterek, "Geçtiğimiz yıllarda da kış sezonuyla birlikte ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunduk. Bundan sonra da bu tür desteklerimiz devam edecek. Bu destekler konusunda TOBB başta olmak üzere Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'na kayıtlı tüm üyelerimizin katkıları var. Ayrıca bu montların dağıtımında bize yardımcı olan Milli Eğitim İl Müdürümüz Sayın Metin İlci’ye teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Çelik ise yardım için TOBB ve ŞUTSO'ya teşekkür ederek, "Soğukların başladığı günlerde yapılan kaban yardımı çok önemli bir dayanışma örneği oldu. İnşallah ihtiyaç sahiplerine en kısa zamanda ulaştıracağız. Bu vesile ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

Törene ŞUTSO Meclis Başkanı İbrahim İletmiş ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fevzi Çelik yanı sıra ŞUTSO Başkan Yardımcısı İ.Halil Peltek, yönetim kurulu üyeleri Mithat Arhan, Mustafa Tuz, meclis üyeleri Mahmut Akaslan, Mehmet Erdem, Ahmet Sambur, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Şanlıurfa Başkanı Vildan Polat ile Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ateş katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.