Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Susuz’da hayaller gerçeğe dönüştü

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Susuz’da mahalle sakinlerine verdiği sözleri yerine getirdi. Başkan Yaşar düzenlenen bir törenle Susuz Mahallesi’ne Semt Birimi, Sağlık Ocağı ve dev bir parkı hizmete açtı. Yenimahalle Belediyesi...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Susuz’da hayaller gerçeğe dönüştü
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Susuz’da mahalle sakinlerine verdiği sözleri yerine getirdi. Başkan Yaşar düzenlenen bir törenle Susuz Mahallesi’ne Semt Birimi, Sağlık Ocağı ve dev bir parkı hizmete açtı.

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan yatırımlar bir bir açılmaya devam ediyor. Susuz sakinleri yeni hizmet binalarına düzenlenen açılış töreniyle kavuştu. Açılış öncesi mahalle sakinlerine seslenen Yaşar “2009’da ilk belediye başkanı seçildiğimde Susuz’da doğru dürüst asfalt, kaldırım yoktu. Her yer çamur içerisindeydi. Bir tane yeşil alan yoktu. Belediye adına yapılan tek bir iş yoktu. O günden bu günlere geldik. Geldiğimde söz vermiştim. Hepsini bir bir yerine getirdim. Şimdi Susuz; yollarıyla, kaldırımlarıyla, parkları ve yeşil alanlarıyla, sağlık ocağıyla, ek hizmet binasıyla, YENİMEK kurs merkeziyle, muhtarlık binasıyla, camileriyle Ankaralıların yaşamaktan onur duyduğu bir mahalle oldu. Yaptık yine yapacağız. Yatırımlarımız hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Yaşar, mahalle sakinleriyle birlikte 260 metrekare kapalı alan üzerine kurulan ve içerisinde 8 muayene odasının bulunduğu sağlık ocağı ve 360 metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen semt birimini gezdi. Susuz sakinlerinin Yenimahalle’deki belediye sarayına gelmeden belediye ile ilgili işlerini semt biriminden kolaylıkla yapabileceğini belirten Yaşar, “Yürüme mesafesinde yerel hizmet anlayışımızın gereği olarak vatandaşlarımızı yormadan hizmetle buluşturuyoruz” dedi.

Açılışların ardından Susuz Mahallesi’nde 270 adet çam fidanı ve süs eriği toprakla buluştu. Başkan Yaşar, vatandaşlarla birlikte ağaç dikti.
Etkinlikler Evren Çelik’in verdiği konserle son buldu. Mahalle sakinleri Çelik’in söylediği birbirinden güzel türkülere hep birlikte eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.