Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sürü Yönetimi Elemanı kursunda sertifika aldılar

Kırıkkale'de Yahşihan ilçesinde Kaymakamlık, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kırıkkale Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin işbirliğinde hazırlanan 'Sürü Yönetimi...

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2014 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2014 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sürü Yönetimi Elemanı kursunda sertifika aldılar
Kırıkkale'de Yahşihan ilçesinde Kaymakamlık, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kırıkkale Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin işbirliğinde hazırlanan 'Sürü Yönetimi Elemanı' kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifika verildi.

120 saat süren eğitim çalışması kapsamında kursa katılarak başarılı olan 56 kursiyere sertifikaları, Yahşihan Kaymakamlığı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle dağıtıldı. Tören, Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, Kırıkkale İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, Kırıkkale Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Kürşat, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, kursiyerler ve çok sayıda çiftçinin katılımı ile Yahşihan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü hizmet binasında gerçekleştirildi. Düzenlenen program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından sertifika dağıtımı ile son buldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.