Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suriyelilere yardım TIR’ları gönderildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Suriyeli vatandaşlar için toplanan yardımlar düzenlenen program ile yola çıktı. ‘Bu çaresizliği dur de’ başlığı altında Suriyelilere vatandaşlar için toplanan yardımlar Atatürk Kültür...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Suriyeli vatandaşlar için toplanan yardımlar düzenlenen program ile yola çıktı.

‘Bu çaresizliği dur de’ başlığı altında Suriyelilere vatandaşlar için toplanan yardımlar Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan program ile yola çıktı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Başbakan Yardımcı Yalçın Akdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçer, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yağmur altında gerçekleşen program için vatandaşlara yağmurluk dağıtıldı.

Programa ilk önce Başbakan Yardımcısı Akdoğan geldi. Daha sonra Gökçek’in gelmesi ile program başladı. Protokol konuşmalarının ardından Suriyeli çocukların yaptıkları fotoğraflar Akdoğan ve Gökçek’e hediye edildi. Program sonunda ise yardı TIR’ları yola çıktı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.